Tesztelték a Black Shark 2 hamarosan érkező Pro verzióját

Xiaomi Black Shark 2 Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu

Korábbi értesülések értelmében hamarosan be fognak mutatni egy jelenleg még homályba burkolózó Black Shark mobilt július 30-án. A szóbeszéd szerint ez az okostelefon a Black Shark 2 Pro névre fog hallgatni, a létezését pedig az is megerősítette, hogy valaki egy lehetséges prototípuson szintetikus teszteket futtatott nemrégiben. Bár a GeekBench közel sem alkalmas minden specifikáció leleplezésére, azért néhány fontos dolgot már így is tudunk a jóvoltából.

A készülék a benchmark eredményekben 3632, illetve 10304 pontot gurított az egy-, illetve a többmagos tesztekben. A mobil belsejében egy “msmnile” kódnevű processzor dolgozott a mérések ideje alatt, ami a Qualcomm Snapdragon 855-höz, valamint annak Plus variánsához köthető. Ezen információ alapján a Black Shark 2 Pro várhatóan a Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipsettel debütálhat, akárcsak az Asus ROG Phone 2, vagy a Nubia Red Magic 3 hamarosan érkező, ráncfelvarrt változata. A gamer telefon prototípusában 12 GB RAM dolgozott, míg a szoftveres környezetet Android Pie operációs rendszer teremtette meg a benchmark tesztek ideje alatt.

Xiaomi Black Shark 2 Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu
Xiaomi Black Shark 2 Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu

A Qualcomm Snapdragon 855 Plus egy emelt órajelű változata az eredeti chipnek, 4,2 százalékkal erősebb CPU, illetve 15 százalékkal megnövelt GPU teljesítménnyel. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mindössze egy fejlesztett lapkakészletet, vagy azon kívül egyéb újdonságokat is felmutat-e a Xiaomi Black Shark 2 Pro, de mivel hamarosan itt a bemutató, valószínűleg még fogunk találkozni ezzel a készülékkel a pletykák, szóbeszédek és szivárogtatások kereszttüzében.

Forrás:napidroid.hu

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close