Redmi Go: belépő szint, szinte ingyen

Redmi Go Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu

A Redmi mint márkanév feléledt, hamarosan különleges modellt is bemutat.

Sajnos nagy eséllyel ez a telefon ebben a formában sosem kerül hivatalosan az öreg kontinensre. A Redmi Go nem más, mint egy belépőszintű okostelefon, amelyen Android Go fut és a Fülöp-szigeteken lesz kapható hamarosan. Ahogy az alábbi plakáton is látszik, vastag keret jellemzi az 5 colos LCD kijelzőt, amely 720p felbontású. A trendi megjelenést 16:9-es képarány próbálja biztosítani.

A Redmi Go burkolata Snapdragon 425 SoC-ot rejt, melyhez 1 gigabájt RAM és 8 gigabájt beépített tárhely, valamint microSD bővíthetőség jár. Az igen gyenge hardver nem okoz gondot a kifejezetten ezekre a készülékekre fejlesztett Android Go számára. Az olcsóság 8 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamerát, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátort tud felmutatni. Ilyen összeállításhoz ez a telep akár 2-3 napos rendelkezésre állást is biztosíthat.

Redmi Go Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu
Redmi Go Új Kártyafüggetlen Mobiltelefon www.mobiltelefon-tartozek.hu

A Redmi Go támogatja a dual 4G VoLTE hívásokat, van benne Wi-Fi és Bluetooth, a töltést pedig microUSB 2.0 porton keresztül lehet megtenni. A Go fekete és kék színekben kerül a piacra, az ára egyelőre nem ismert, de várhatóan elképesztően olcsó lesz.

Forrás:telefonguru.hu/hir

csjozsef