Közel megduplázta a fülese üzemidejét a Samsung

Samsung Galaxy Buds+

A hangminőség terén is előrelépés a Galaxy Buds+.

Nemcsak a Galaxy S20 szériát és a Galaxy Z Flip kagylómobilt jelentette be tegnap a Samsung, akadt egy sokkal szélesebb rétegek számára érdekes terméke is. A vállalat második generációs, teljesen vezeték nélküli Galaxy Buds+ fülhallgatója két téren is jelentős előrelépés az elődjéhez képest.

A fontosabbik újítás az akkus üzemidőt érinti, a Galaxy Buds+ egy töltéssel olyan 11 órán keresztül is képes lehet zenét lejátszani, azaz olyan 5 órával tovább bírja szusszal az elődjénél. A termék biztonságos tárolására és töltésére kitalált tok beépített akkuja egy teljes feltöltéshez elég áramot képes tárolni, így a Galaxy Buds+ végső soron 22 órányi zenelejátszást tehet lehetővé.

A másik nagy újítás a hangminőséget érinti, a fülesekben két mini hangszóró van, hogy hangfrekvenciák minél szélesebb skáláját tudja megszólaltatni, az akusztikai jellegű tervezésben ezúttal is az AKG szakemberei nyújtottak segítséget. A Samsung még 2016 végén vásárolta fel a Harmant, ennek az egyik márkája az AKG, azaz végső soron házon belül készült az új vezeték nélküli fülhallgató.

A Samsung Galaxy Buds+ február 14-től lesz kapható, az ajánlott fogyasztói ára 169 euró, bő 57 ezer forint.

Forrás és képek:origo.hu/techbazis