MOBILTELEFON és mobiltelefon tartozék INFO: +36-30-882-16-16 • info@mobiltelefon-tartozek.hu

Huawei B0 My Perfect Fit fehér okosóra / karóra

Ár: 12,900 Ft

Huawei B0 My Perfect Fit fehér okosóra / karóra.

Elfogyott

Cikkszám: 2100000443628 Kategória: Címkék: , , , , ,

Huawei B0 My Perfect Fit fehér okosóra / karóra.

Garancia: 1 év

Divatos, könnyű és egyszerű kialakítás

A Huawei B0 Band aktivitásmérő karpántot azoknak szántuk, akik követik adivatot, szeretik a sportot, és hangsúlyt fektetnek a gyakorlatias funkciókra. A kialakításának, por- és vízálló kivitelének, hosszú akkumulátoros üzemidejének és gyors feltölthetőségének köszönhetően ez a készülék a legjobb választás, ha egy intelligens személyi asszisztensre vágysz.  A HUAWEI Band készülékhez az észak-európai tervezési filozófia adta az ihletet: jobb, egyszerűbb és a természetközeli életvitelhez készült.OLED-érintőképernyő
A HUAWEI Band felületén nincs nyomógomb, és ezáltal a formatervezése egyszerűbb és elegánsabb. Mivel az összes funkciót elérheted csúsztatással és a képernyő megérintésével, az eszköz használata még kényelmesebb és gyorsabb.
A HUAWEI Band rendkívül erős rozsdamentes acélból készül, melyet 4 órán át gondosan políroznak, ezáltal létrehozva a tökéletes, illesztési vonalak nélküli felületet!Elegáns klasszikus rombuszmintás csuklópánt Láthatod, hogy a Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánthoz rendkívül rugalmas gumianyagot használtunk! Ugye, milyen kényelmes érzés, miután felcsatoltad a csuklódra? A pánt orvosi minőségű antiallergén anyagból készül, így nem kell aggódnod az allergiás tünetek miatt.
A rombuszmintás felület klasszikus és igényes benyomást kelt: a rombuszmintán más és más szögből nézve változatos, elbűvölő fényhatások jelennek meg.
Mindhárom szín rendkívül klasszikus hatású és jól illeszkedik minden stílushoz. A három szín mindegyikének megvan a saját varázsa: a fekete nyugodt és visszafogott, a krémszín hűvös és elegáns, a fehér pedig egyszerű és letisztult.Egyszerű használatA Huawei Band használatához elég a képernyőt gördítened. Nem kell bonyolult használati módszereket elsajátítanod – csak görgess a Kezdőképernyő, Lépések, Kalóriák, Futás, Alvás, Tevékenység Indítása és Egyéb nézeteket között. Rendkívül egyszerű és könnyen használható.

Az adatok pontosabb nyomonkövetése

A HUAWEI Band képes felismerni a különböző sportok mozgásmintáit, és pontosan rögzíteni a lépéseket és a kalóriákat függetlenül attól, hogy sétálsz, futsz, vagy éppen kosárlabdázol, így kiküszöbölve az érvénytelen adatokat.

Figyelmeztetés bejövő hívásra

Volt már úgy, hogy elmulasztottál egy rendkívül fontos telefonhívást? Ezentúl, ha valaki hív, a HUAWEI Band azonnal figyelmeztet, és így soha többé nem maradsz le a fontos hívásokról!

Kényelmesebb alvás

Bármilyen körülmények között is viseled, a Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánt mindig kényelmes viselet. Még alvás közben sem zavar téged! A HUAWEI Band pontosan rögzíti az alvással kapcsolatos információkat.A HUAWEI Band képes rögzíteni a mély-, és felületes alvás időtartamát, majd az alvásadatokat szinkronizálja a mobiltelefonoddal, hogy tájékozottabb legyél az alvásod minőségéről.

Fejlett por- és vízálló kivitel

Kiváló formatervezés, amely rendkívüli por- és vízállóságot biztosít.
A vízállóságát 1,5 méter mély vízben akár 2 órán át is megőrzi!
A HUAWEI Band gyártásánál magasra tettük a mércét. A készülék rendkívül por- és vízálló, így viselheted esős napokon vagy kézmosás közben, és mégsem kell aggódnod miatta.Hosszú akkumulátoros üzemidő gyors utántöltéssel

A HUAWEI Band töltő csatlakozója olyan korrózióálló aranyozott anyagból készül, amelyet általában orvosi, repülési és űrhajózási területeken használnak. Biztos lehetsz abban, hogy a korrózióálló anyagának, valamint az interfész megbízhatóságának és tartósságának köszönhetően a HUAWEI Band készüléked végig kitart melletted.
A HUAWEI Band támogatja a gyorsfeltöltés szolgáltatást, és 1,5 órás teljes feltöltéssel akár 3 napon át is használható. Így egyáltalán nem kell aggódnod a feltöltés miatt.A HUAWEI Band 5 V-os töltőt támogat, habár a töltési áram 0,5 A, 1 A, 1,5 A vagy 2 A is lehet. A HUAWEI Band támogatja az automatikus áramerősség-korlátozást. Az akkumulátor élettartama akkor sem csökken, ha a töltőáram meghaladja a határértéket.
A HUAWEI Band figyelmeztet, ha az akkumulátor töltése alacsony. Ha a HUAWEI Band készüléked töltöttségéből már csak 10% maradt, akkor a képernyőn az akkumulátor ikonja villogni kezd, a készülék pedig vibrálva figyelmeztet.

Márka

Szín

Állapot

Kijelző méret

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“Huawei B0 My Perfect Fit fehér okosóra / karóra”értékelése elsőként